Wednesday, October 11, 2017

Special Birthday Sale Untuk #houseofcorsetbychooyaya

Hi Assalamualaikum..

Bersempena dengan birthday Siti Nohaliza besok yang ke.... hahaha. Big boss telah bermurah hati untuk buat satu SPECIAL BIRTHDAY SALE untuk Houseofcorset punya best seller item. Bagi yang tak tau lagi, now dah ada few type of corset. Untuk bengkung jenis waist sahaja pon ada, one suit corset (best seller) pon ada, untuk plus size seperate baju and seluar poooon ada. Macam biasa kaksu selalu cakap, semua pon ada, mak bapak je takde. Hahaha. Sale ni akan berlangsung start now (11hb Okt 2017) until besok malam (13hb Okt 2017) pukul 12.00AM. So less than 36 hour je tinggal. Nama pon special sale, kalau lama-lama tu namanya bukan special. Now pon lepas update kat IG tadi boleh tahan meriah DM masuk. Tu tak tau la whatsapp kaksu macam mana. Siaaaaan dia tengah dating pon bekerja. So if lambat sikit respon korang bawak bersabar ok? So mana yang memang plan nak berjimat cermat and jenis tunggu sale, please grab this chance ye. Kadang bila takde promo/sale tapi orang mintak discount jugak kesian tengok Siti Nohaliza. Dia jenis cepat kesian. Tapi tak bermakna korang boleh mintak sampai melampau punya murah ok? Nanti dia mengadu "kaksu pergi keje pakai sependa jela Ainnnnnnn" Hahaha kesian kan?  

Best seller one suit corset. Kalau kat IG just tengok by hashtag #houseofcorsetbychooyaya. Normal Price is RM150 exclude postage. Now sempena birthday sale harga jadik RM108 (semenanjung) and RM110 (sabah/sarawak). Paling penting FREE POSTAGE. Semua dah include. So dah save almost RM50. Banyak tuuuuuuuuuuu. Macam biasa, ada 3 pilihan warna and size ada M-5XL. Berat pulak sampai 125KG pon boleeeeeeeeeeh!


 Easy step nak pakai #houseofcorsetbychooyaya. Simple and takde menyusahkan nak bukak-bukak if nak buat urusan (toilet).

 Patut dia cakap "sumpah abang tak carik lain pah" Hahahaha. 

 Nak pakai lama yang penting easy to handle. So dont worry, #houseofcorsetbychooyaya memang selesa, tak panas, tak bergulung and urusan ke toilet pon senang. Material dia jenis stretchable spandex. 

Ini yang korang suka kan? Instant shape! Pakai-pakai rasa kurus. Hehe. Yang rasa tak percaya murah tapi kualiti terbaik boleh try dulu. Most of kita punya agent/dropship pon memang jenis sendiri selesa pakai baaaaaru dorang jual.

Kalau taknak one suit corset boleh try seperate corset or waist bengkung ramping. Both pon ada less now. 

Bengkung ramping (Waist) RM70 - NP RM90
Houseofcorset (One suit) RM108 - NP RM150 
Super plus size corset (Seperate) RM150 - NP RM170
SEMUA FREE POSTAGE.

Feedback bengkung ramping. Siap tanya rahsia Siti Nohaliza kurus lagi. Kalau time eksyen kaksu akan jawab "Ofcoz laaaaa..."

 Testimoni  #houseofcorsetbychooyaya

 Testimoni  #houseofcorsetbychooyaya jugak. Siapa tak kenal mimi memang carik pasal. Hehe.

So tunggu apa lagi tuan-tuan dan puan-puan. Special price macamni jarang-jarang berlaku ok? Biasa pon ada less takde lah sampai sehelai RM108. Yang tengah dalam proses nak kurus tu memang sesuai cuba. Yang dah kurus and corset now longgar, boleh tukar size. Macam biasa nak tengok more feedback and testimoni or nak terus order boleh visit Official Instagram House Of Corset DM kat sana pon boleh. Yang nak direct whatsapp pon boleh dekat 012-9184042. 

HAPPY BIRTHDAY IN ADVANCE SITI NOHALIZA! KBYE.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...